• DE VR LEENBOX

Een week Virtual Reality brillen huren voor jouw school?

BOEKEN

VIRTUAL REALITY BRILLEN HUREN?

Haal Virtual Reality in de school met onze VR Leenbox!

Overweegt jouw school om in Virtual Reality te investeren? Of wil je gewoon een leuke VR activiteit organiseren?
Via onze VR Leenbox ontvang je 4x VR-brillen en diverse educatieve apps waarmee je de mogelijkheden van VR voor het onderwijs kunt ontdekken.

Kortom: een unieke mogelijkheid om laagdrempelig aan de slag te gaan met hoogwaardige VR in de klas!

In de volgende vier stappen krijg je meer uitleg over de VR Leenbox.

HOE WERKT HET?

Huur de VR Leenbox voor één schoolweek. Op de afgesproken datum kan de VR Leenbox vanaf 10:00 uur opgehaald worden in Eindhoven. Het inleveren van de VR Leenbox kan vanaf 9:00 uur op de afgesproken datum in Eindhoven. Bezorgen en ophalen op schoollocatie is ook mogelijk.

De VR Leenbox is een pakket dat volledig is ingericht zodat de leraar het eenvoudig zelf kan gebruiken met leerlingen.

De VR Leenbox bestaat uit:

• Een VR rolkoffer met 4x Oculus Quest VR-brillen en controllers
  • Apps met o.a. De Virtuele School, VR Expeditie en VR Bewegen
  • Desinfectie middelen voor de VR brillen
  • Eenvoudige video instructie voor de leraar

HOE WERKT HET?

De VR Leenbox bestaat uit:

• Een VR rolkoffer met 4x Oculus Quest VR-brillen en controllers
  • Apps met o.a. De Virtuele School, VR Expeditie en VR Bewegen
  • Desinfectie middelen voor de VR brillen
  • Eenvoudige video instructie voor de leraar

VR APPS

Op de VR-brillen zijn diverse educatieve apps geïnstalleerd waarmee je direct aan de slag kan.

1. De Virtuele School
Stap voor Biologie in de bloedbaan, hersenen of ontleed complete orgaanstelsels. Ga voor techniek werken met een automotor, elektrische auto of gereedschappen. Voor aardrijkskunde ga je op virtuele excursies met o.a. vegetatiezones, vulkanisme, kustverdediging, gesteentes en meer.

2. VR Expeditie
Leerlingen bezoeken in de VR bril meer dan 25 prachtige plekken over de hele wereld. Door Virtual Reality hebben ze echt het gevoel daar te zijn. Op de wereldkaart kunnen de leerlingen invullen, waar ze zijn geweest. Uiteraard krijgen ze hierover tips in de VR expeditie app. Hebben ze goed opgelet en geluisterd, dan leren ze op inspirerende wijze meer over de prachtige plekken op de wereld.

3. VR Bewegen
Een toffe VR-ritmegame met als doel het doorhakken van virtuele objecten die op je afkomen. Dit alles op ritme van opzwepende muziek.

VR APPS

1. APP – De Virtuele School

2. APP – VR Expeditie

3. APP – VR Bewegen

HOE WORDT DE VR LEENBOX INGEZET?

De VR Leenbox is geschikt voor zowel primair als voortgezet onderwijs.
Onderstaand enkele voorbeelden van andere scholen die gebruik maakten van de VR Leenbox.

”Onze school oriënteerde zich op de aanschaf van Virtual Reality voor het Techlab. Via de VR Leenbox konden we laagdrempelig kennismaken met de technologie en educatieve toepassingen in de les”.

”Voor een project bij mediawijsheid wilde ik onze leerlingen graag Virtual Reality laten ervaren. Onze school heeft zelf nog geen VR-brillen beschikbaar. De VR Leenbox was een perfecte uitkomst”.

”Tijdens onze studiemiddag met als thema onderwijsinnovatie hebben wij gebruik gemaakt van de VR Leenbox. Erg gaaf om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn”.

”Al langer hadden onze technische afdelingen BWI en PIE maar ook D&P de wens om lessen SketchUp en Solidworks te verrijken met Virtual Reality.  Via de VR Leenbox in combinatie met De Virtuele School app hebben wij de mogelijkheden kunnen ontdekken”.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten zijn gebaseerd per schoolweek (maandag tot vrijdag).

Bekijk onderstaand de prijzen. Ben je enthousiast geworden? Vul onderstaand boekingsformulier in en geef aan welke week je de VR Leenbox zou willen huren. We nemen contact op voor bevestiging en praktische informatie.

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen over de mogelijkheden bij Tom Aerts 0629990240 of tom@vrinschool.nl.

HUUR VR LEENBOX
1 SCHOOLWEEK

(excl. BTW)

• 1x VR Leenbox