Start samenwerking Graafschap College en VRinSCHOOL

10 juli 2020

Vanaf komend schooljaar start ook Graafschap College uit Doetinchem met Virtual Reality in haar lesaanbod.

”We hebben deze investering gedaan om onze lessen te verrijken een leersituaties nog realistischer te kunnen beleven” verteld Jeroen de Graauw, onderwijzer op Graafschap College.

De komende periode begeleiden we de school via een opleidingsprogramma. Daarin geven we een groep docenten de tools om succesvol gebruik te kunnen maken van ons Virtual Reality lesprogramma. Ook geven we uitleg over de praktische werking van de aangeschafte VR hardware.

Als aftrap van de samenwerking zijn afgelopen week de VR stations geleverd. Op deze manier krijgt Virtual Reality een vaste en zichtbare plek binnen de school. Ook biedt het VR station een centraal oplaadpunt en is het makkelijk vervoerbaar binnen de school.

We kijken erg uit naar een prettige samenwerking.

Team VRinSCHOOL
Tom@vrinschool.nl