3-6-2021

Het Stella Maris College uit Valkenburg gaat haar lessen SketchUp verrijken met Virtual Reality.

”Tijdens de lessen Dienstverlening en Producten (D&P) werken onze leerlingen met SketchUp. Met de toevoeging van Virtual Reality kunnen onze leerlingen letterlijk in de zelfgemaakte 3d modellen stappen. Ook kunnen ze 3d modellen vastpakken, ontleden en presenteren aan elkaar met gepersonaliseerde avatars. Dit biedt prachtige mogelijkheden. Denk hierbij aan het inrichten van een huis of bouwplaats of presenteren van een prototype productontwerp”- aldus Jeroen Vreuls, docent D&P.

Onlangs hebben de docenten D&P deelgenomen aan de training rondom het gebruik van de vr-brillen het het programma De Virtuele School. Vanaf het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen hiermee aan de slag.

Bekijk bijgevoegde video voor een leuke impressie van de VR training.

Wil je hier meer over weten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op:

E-mail: tom@vrinschool.nl
Telefoon: 06 29 99 02 40