Stage virtual reality

14-12-2021

Wil jij stage lopen bij een innovatief en creatief bedrijf? Stuur dan snel je CV en een leuke motivatiebrief. Je maakt dan kans om stage te lopen bij de bedrijven VRinWORK en VRinSCHOOL.

We zijn op zoek naar een gepassioneerd persoon die een marketingonderzoek uitvoert naar Virtual Reality trainingen in het bedrijfsleven. Kortom: op welke wijze helpt VR bij training en educatie binnen diverse sectoren in het bedrijfsleven? En welke connectie is er met het onderwijs?

Ben jij een leergierige student die graag met marketing – communicatie bezig is en wil je een gericht onderzoek uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou.

WAT ZOEKEN WIJ?

– Je volgt een HBO opleiding commerciële economie of vergelijkbare opleiding

– Je bent 3e of 4e jaars student en wilt meer leren over marketing en communicatie

– Je bent communicatief vaardig