Videomaker gezocht!

Vacature VRinSCHOOL

Wij zijn op zoek naar een nieuw multimedia talent dat wil meegroeien in de wereld van Virtual Reality. Samen met ons team ontwikkel je Virtual Reality trainingen voor bedrijven en scholen. In deze trainingen maken we gebruik van 3Dvista edit software en combineren dit met o.a. 360 video en 2D videoproducties.

Zie voorbeeld ING productie ter illustratie: ING – 3D-video (azure.com)

De werkzaamheden zijn divers want bestaan uit creatief meedenken met de klant, producties maken op locatie en het bewerken en vormgeven van unieke 360 trainingen. Daarnaast zijn er volop doorgroei mogelijkheden vanuit ons Education Centre (locatie: Philips Stadion).

Je kunt groeien in salaris, netwerk en ontwikkeld vaardigheden waarmee je uiteindelijk ook bijdraagt aan de groei van VRinSCHOOL en VRinWORK. We werken voor mooie merken waaronder Sligro, ING, KNVB, PSV en tevens voor prachtige onderwijsinstellingen. Kortom: een unieke kans voor een talentvolle teamspeler en toekomstgerichte multimedia specialist die leergierig is en klaar is voor de toekomst.


WAT ZOEKEN WIJ?

– Je hebt een HBO/MBO opleiding multimedia afgerond

– Je bent leergierig en werkt graag in teamverband

– Je bent communicatief vaardig

– Je wilt graag leren over Virtual Reality

– Je bent bereid om een stapje extra te zetten en hebt geen 9-5 mentaliteit

– Woonachtig in regio Venlo, Eindhoven, Den Bosch of Tilburg

WAT BIEDEN WIJ?

– Werken op een inspirerende plek in het Education Centre (Philips Stadion)

– Werken in een energiek team

– Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen

– Startsalaris: €2.000,- tot 2.300,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring/kennis)

– Een gezellige vrijmibo en regelmatig toffe teamuitjes

Denk jij dat je onze kandidaat bent? Dan kan je reageren door jouw CV en motivatie te sturen naar Tom Aerts (tom@vrinschool.nl 0f 0629990240)

© Copyright - VRinSCHOOL © 2017 | PSV-laan 81, 5616 LX Eindhoven | KVK-nummer 58404538 | BTW nummer NL002312125B67 - Privacy en cookiebeleid